SIDSTE NYT: Coronavirus (COVID-19) her

Saltlaguner i Janubio

Saltlaguner i Janubio, på Lanzarote
Saltlaguner i Janubio, på Lanzarote
Saltlaguner i Janubio, på Lanzarote
Saltlaguner i Janubio, på Lanzarote
Saltlaguner i Janubio, på Lanzarote

De største saltlaguner på De Kanariske Øer.

Saltlagunerne i Janubio, på Lanzarote, er de største på De Kanariske Øer, og danner et menneskeskabt landskab af høj arkitektonisk og kulturel værdi. Den dag i dag fremstiller man stadig det hvide guld, som var afgørende for øens økonomi indtil for få årtier siden. De ligger i en lagune skabt af vulkanudbrud som dannede en barriere af lava ud for havet, og er blevet erklæret for område af videnskabelig interesse grundet de mange trækfugle, der holder til her.

Uimodståelige solnedgange på Lanzarote

Dette sted fortæller os om anstrengelserne, de lokale øboer gik igennem for at forandre omgivelserne og drage nytte af resultaterne. Det er saltets arkitektur, et eksempel på vedholdenhed og tilknytning til jorden, hvor faget er gået i arv fra far til søn i generationer. Det anbefales at besøge stedet ved solnedgang, når solen spejler sig i pytterne, hvor vandet fordamper i en leg af nuancer og farver af enorm skønhed, som uimodståeligt indfanges af kameraets objektiv.

Isla Lanzarote

For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

GÅ TIL HJEMMESIDEN

DISCOVER