SIDSTE NYT: Coronavirus (COVID-19) her

MUNA, natur- og arkæologimuseum

MUNA – Natur- og arkæologimuseum
MUNA – Natur- og arkæologimuseum
MUNA – Natur- og arkæologimuseum
MUNA – Natur- og arkæologimuseum
MUNA – Natur- og arkæologimuseum

Kend Tenerifes arkæologi- og naturarv

Natur- og arkæologimusset (Museo de Naturaleza y Arqueología) er beliggende i den historiske bykerne i Santa Cruz de Tenerife i bygningen Antiguo Hospital Civil de Nuestra Señora de los Desamparados, der tidligere var et hospital. Denne smukke bygning fra det 18. århundrede er det perfekte scenarie til at dykke ned i De Kanariske Øers natur- og arkæologiarv. Den permanente udstilling er opdelt i arkæologi og naturvidenskab, og der er masser af museumsprøver og paneler, som hele familien vil nyde.

Besøg en stor samling af guancher-mumier

Et interessant aspekt ved urbefolkningens kultur på Tenerife, som man kan opdage på natur- og arkæologimuseet, er deres begravelsesritualer. Museet har en stor samling af guancher-mumier, som den besøgende kan se i en speciel sal, der er udstyret med den seneste teknologi for konservering. Familiens yngste vil have en sjov oplevelse blandt modeller i naturlig størrelse af de forskellige dyr, der lever på De Kanariske Øer.

Isla Tenerife

For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

GÅ TIL HJEMMESIDEN
sí

DISCOVER