SIDSTE NYT: Coronavirus (COVID-19) her

Los Cristianos - Teide

Los Cristianos - Teide-Trail
Los Cristianos - Teide-Trail
Los Cristianos - Teide-Trail
Los Cristianos - Teide-Trail
Los Cristianos - Teide-Trail

Denne rute er placeret i det sydlige Tenerife og tager én op gennem fyrreskovsterræn på tekniske vulkanstier og lettere grusstier op til Teide. Det går konstant opad og er første del af den berømte Bluetrail Ultra Race.

Det starter med en urban del, der går fra Puerto Los Cristianos og bliver til jordstier, som passerer gennem dalene og kommer til Arona. Stigningen fortsætter op til Vilaflor på stenede stier og gennem fyrreskove, hvor terrænnet skifterForbi. fyrrene fører ruten til et månelandskab op til toppen af Guajara. Herfra løber ruten på grus gennem et spektakulært landskab med storslået udsigt, indtil man kommer til foden af Cañadas del Teide ved 2500 m. Fra dette punkt kan man se, hvor gigantisk Teide er med sine ca. 3800 m. Ruten slutter i Parador Las Cañadas del Teide.

Følelsen af at løbe denne rute er helt unik. Mount Teide får alt andet til at virke så småt. Dette betyder, at distancen virker større, og det kræver større indsats.Denne rute er svær, og den anbefales derfor til den erfarne trailløber.

Isla Tenerife
43km

43km

3300m

3300m

1300m

1300m

DISCOVER