La Palma es un Punto

La Palma

Tidligere events

13 July to 2 September

Islas

La Palma

Descripción del evento

"La Palma es un Punto-festivalen begyndte sin rejse i 2006, for mere end et årti siden, med det formål at diversificere øens kulturelle tilbud, specielt musikken, og bringe det til La Palma-samfundet med et udendørs koncertformat for alle publikummer, og dermed være populær blandt turister. De sidste 14 udgaver har fundet sted takket være den uvurderlige støtte fra De Kanariske Øers regionale regering, La Palma Island Council og rådhusene, der er vært for forestillingerne, som vi håber vil støtte denne nye udgave.
Festivalkoncerterne finder sted i forskellige byer på øen, herunder El Paso den 13. juli, Breña Ala den 19. august og Los Llanos de Aridane den 2. september i sommersæsonen. I denne udgave foreslår et deluxe-program med tre internationale helt. Brug af et format med dokumenteret succes.
I denne nye udgave af La Palma es un Punto er målet at ""inficere"" glæden og kulturen, der oversvømmer denne begivenhed til alle, der passerer den. Vi ønsker, at alle, der kan se plakaten, deltager i en af ​​de tre koncerter.
Denne festival giver et ekstraordinært kulturtilbud, hvor tre komponenter er en kulturattraktion: et varieret musikudbud i genrer, anerkendte lokale og internationale kunstnere og særdeles attraktive lokationer.
Kunstnerne
Hver koncert er unik og uigenkaldelig, fyldt med forestillingens karisma og skaber samtidig forbindelse til publikum. De tre sangere er kendt for at give et fantastisk show og forbinde med deltagernes sjæl, uanset deres sprog.
Estrellas de Buena Vista y Más® er det nye musikalske projekt, som Efecto Sound (Canarias Concerts & Events) bringer på scenen efter femogtyve år med Buena Vistas hits. Showet har 11 musikere på scenen og et repertoire, der minder om 1940'erne og 1950'erne, den cubanske musiks guldalder. Kunstnerne omfatter de originale medlemmer af Buena Vista: vokalist Carlos Calunga, percussionist Ángel Terry, saxofonist Javier Zalba og basguitarist Pedro Pablo Gutiérrez Valdés. Under musikalsk ledelse af den bedste 'tres'-artist (en tre-retters akkordofon af cubansk oprindelse) i verden, Pancho Amat.
For det andet vil vi nyde optræden af ​​singer/songwriter Vicente García, kendetegnet ved hans musikalske variation, herunder Bachata, World Music, Caribbean Music, Merengue, Alternative Music og Reggae; alt sammen påvirket af hans dominikanske arv. Født i 1983 i Santo Domingo, Den Dominikanske Republik, i en alder af 12 ""stjal"" han sin tantes klassiske guitar og begyndte at spille og komponere sine første sange. Han dannede sit første band i 2002, Calor Urbano, sammen med Carlos Chapuseauz, Joel Berrido og Adolfo Guerrero. Det var først i 2011, at han begyndte sin karriere som solist. Han blev tildelt tre latinamerikanske priser i 2017 og en Sovereign Award i 2018.
Og for det tredje slutter sangerinden Sundri Feeling, der er født på Réunion Island, Frankrig, sig til familien fra klodens fire hjørner. Takket være den kreolske sangerinde Jun Fortuné fandt hun vej som showgirl og danser i 2002 takket være den kreolske sangerinde Jun Fortuné. I 2014 udgav hun sit første album ""Acords"", som blev nomineret til International Acoustic Music Awards og Voices of the Indian Ocean, og turnerede i Asien i 2017. Hun har samarbejdet med Sylvin Marc, Chris Rea, Mishko M'Ba og Ray Charles , blandt andre. Det er jazzens ånd, der svæver over smukke sange fra hele verden på fransk, engelsk, kreolsk og spansk, såvel som sangerens og musikernes generøsitet. Denne kvartet er overraskende, fordi sættet, den tilbyder, er unikt og originalt. Det fremstår som en organisk rejse, en sammensmeltning af forskellige lyde, rytmer og danse.

For det fjerde: Graja Sound, et musikalsk kollektiv af DJs, der elsker vinyl såvel som alternativ musik og rytmer. Påvirket af scenen fra 1960'erne, 70'erne og 80'erne har disse DJ's dannet deres egen unikke og autentiske stil. Mellem tradition og modernitet er deres hovedambition at glæde publikum og få folk til at danse. Originaliteten af ​​deres opgaver og deres tilstedeværelse på scenen har garanteret deres succes på øen.
For det femte opstår El Septeto Palmero igen år efter denne eksplosion af bands, med det formål at fortolke lidt fra hver af dem, blande forskellige trends og stilarter til en af ​​deres egne. Dens medlemmer er unge, og derfor er fortolkningen af ​​denne musik friskere og mere dansbar. Formet som en sekstet er tres og violin akkompagneret af rytmerne af bas og percussion, selvom det ikke betyder, at de ikke vil tilføje flere musikere til ligningen. Men bliv ikke overrasket, hvis du ser en ""sekstet"" på seks, syv eller otte musikere, da de tager imod med åbne arme musikere eller venner, der har noget at bidrage med til dette projekt.
For det sjette: Mamajuana's. Dens repertoire består af varierede og velkendte sange, der samtidig forbinder sig med flere generationers hjerter, også med et personligt akustisk præg gennem forskellige vokaler i harmoni. En gruppe herfra, øen La Palma, dannet af tre kvinder: Yaiza Pérez, Flavia Cruz og Mariló Fernández. Efter en periode med tvungen pause vender de tilbage til deres musik med mere entusiasme og totalt fornyet. De kombinerer alle deres passion for musik med oplevelsen af ​​at være arbejdende mødre. Deres musikalske formål er enkelt, de ønsker simpelthen, at publikum skal mærke musikken ud over deres ører. Den følelse af at lukke øjnene og forbinde med følelserne.
"

Kategori

Categoría del evento

Musik

Alder

Pris

Kontroller venligst hjemmesiden for arrangement / billetter

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Contenido
Logos React