Disse ting må du ikke gå glip af på Tenerife

Steder, man bør besøge på Tenerife for at nyde de Kanariske Øer fuldt ud

Det allestedsnærværende Teide er uden tvivl et af de steder, man skal besøge på Tenerife, men den største af øerne i det kanariske øhav byder på mange flere steder, man bare skal se. En kosmopolitisk hovedstad, der vrimler med liv, historiske landsbyer med brostensbelagte gader, unikke landskaber, arkitektoniske perler og forlystelsesparker udgør et varieret turist- og kulturtilbud, som man ikke må gå glip af.

Contenido

Her ligger Spaniens højeste bjerg, som er på UNESCO’s Verdensarvsliste. Hele parken er et spektakulært landskab, der betragtes som et af de mest imponerende eksempler på vulkanisme i verden. Disse værdier har utvivlsomt gjort parken til den mest besøgte i Europa.
 

Contenido

Fra toppen af den stejle Anaga-bjergkæde, et område med tæt laurbærskov, går stierne ned mod kysten langs de stejle kløfters skråninger. Den rige natur eksisterer i harmoni med typiske kanariske bondehuse, der tilføjer kulturel værdi til dette beskyttede og prisbelønnede område. 
 

Contenido

Det er en yderst givende oplevelse at besøge dette betagende vulkanske landskab, der er blevet formet af erosionsprocesser igennem tiden. Fra det gamle fyrtårn har man den bedste udsigt over de imponerende klipper, der styrter ud i havet fra svimlende højder. Og man bør ikke tage derfra før det bliver aften, for så ville man gå glip af den vidunderlige solnedgang.
 

Contenido

På toppen af en af Tenerifes mest berømte og imponerende kløfter ligger denne charmerende landsby med traditionelle huse og brostensbelagte gader, der er bygget på den lille plads, der ligger på randen af afgrunden. Et fjernt og afsidesliggende sted, som imponerer alle besøgende. Masca er utvivlsomt en af perlerne i Teno Naturpark.
 

Contenido

Byens oprindelige udformning fra det 15. århundrede er stort set uændret, så man bliver ført tilbage i tiden, når man går igennem de stille gågader og beundrer de mest emblematiske bygninger, hvoraf nogle er af stor kunstnerisk værdi. Men byen har også en moderne del, der er spækket med butikker, barer, restauranter, underholdningssteder og et livligt studenterliv, da den er hjemsted for De Kanariske Øers ældste universitet.

Contenido

Denne landsby ligger ved indgangen til Teide Nationalpark. Det historiske centrum byder på en rig kulturarv med statelige huse og vigtige religiøse bygninger. Denne charmerende lille by inviterer dig til at slentre igennem de brostensbelagte gader og haver, mens du nyder de stadig levende traditioner, shopper eller spiser en let snack på en af terrasserne. 

Hvis man er så heldig at besøge byen under Corpus Christi-festlighederne, kan man beundre de gobeliner og tæpper, der i den forbindelse fremstilles af farvet vulkansand og blomster.
 

Contenido

Flere år i træk har vandlandet Siam Park blevet udnævnt til at være det bedste i verden. Parken byder på et bredt udvalg af attraktioner for enhver smag og alder. Her kan man nyde adrenalinen suse rundt i kroppen, f.eks. på den 28 meter høje rutsjebane, eller i absolut mørke, hvor man oplever utrolige sving og drejninger eller fraværet af tyngdekraften. Men der er også mulighed for at tage en pause og nyde den utrolige fornemmelse af at glide på vandet i en tropisk flod.

Et sted, hvis installationer og service opfylder selv de højeste kvalitetsstandarder for en uforglemmelig dag med hele familien.