Cala de Tacorón

Afslappende bade i roligt hav og udsigt til vulkanlandskaber på El Hierro

El Hierro byder på en skat af en strand, og hvis man ikke besøger den, så har man ikke udnyttet alle øens muligheder. Til trods for sin ringe størrelse, så er den sydlige Tacorón-bugt intet mindre end en perle, som kan nydes hele året som det sted i øgruppen, hvor Atlanterhavet er allermest roligt. Det er ikke uden grund, at denne del af oceanet hedder Las Calmas, som direkte oversat betyder roen. Tacorón-bugten er et uforglemmeligt sted, hvor en palet af marineblå farver blander med den vulkanske sorte farve, okkerfarver og røde nuancer fra El Julán-skråningen, bugten er helt uberørt og med sit fine, flerfarvede sand er den ideel til afslappende badning.

Strand og damme tæt ved La Restinga i den sydlige del af El Hierro

Denne perle er meget tilgængelig. Vejen, som går ud til spidsen af El Hierro, drejer til højre lidt før man er fremme: lige ved kystbyen La Restinga. En kort vej fører ned til stranden og de tilstødende naturlige pools, som også er et besøg værd. Ved lavvande er bugten endnu mere interessant. Den spændende grotte danner en skyggefuld kontrast til dette sted på øen, hvor der altid er sol og enestående solnedgangstimer. Havet og de mange damme inviterer ganske enkelt til at blive udforsket. Ligesom udendørsbarens pizzaer bagt på rigtigt brænde.

Længde
10 m
Parking
Restaurant
WC
Solo en verano
Roligt vand
Localidad
El Pinar

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
- Efterlad aldrig affald eller cigaretskod i de naturlige omgivelser. Rester af mad giver grobund for gnavere og vilde katte.
- Smid ikke objekter eller affald i havet.
- Respektér dyrene, forstyr dem ikke, og fodr dem ikke. Hvis du ser et såret dyr, kan du anmelde det på nødnummeret 112. Pluk ikke blomster og planter.
- Saml ikke sten eller andre naturgenstande, og tag dem ikke med hjem. Du bør heller ikke ændre på naturens orden ved at lave de berømte ”tårne” af sten.
- Anvend ikke sæbe i brusebadene ved strandene.
- Anvend ikke sæbe i brusebadene ved strandene.
- Kæledyr er forbudt ved de fleste strande. Tjek, om du må have dem med.
- Forstyr ikke de naturlige omgivelsers ro med overdreven larm (høj musik, råb...) eller forstyrrende aktiviteter som boldspil.
7
9
262
10045