SIDSTE NYT: Coronavirus (COVID-19) her

Vingården Las Tirajanas

Vingården Las Tirajanas + Vingårde på Gran Canaria
Vingården Las Tirajanas + Vingårde på Gran Canaria
Vingården Las Tirajanas + Vingårde på Gran Canaria

Otte vine, som repræsenterer Gran Canaria

Vingården Las Tirajanas ligger i byen Tunte, i den sydlige del af Gran Canaria. Vingårdens vine fremstilles af afgrøder, som vingårdens medejere indsamler i forskellige områder på øen, hvor der høstes druer, som er vokset op under forskellige mikroklimaer. Vingården er åben for besøg hver dag (dog ikke helligdage) og tilbyder to typer rundvisning, hvor man kan se hele bedriften og smage de otte slags vin, som stedet fremstiller ud fra druesorterne blanca, malvasier, verijadiego, albillo, verdello, listán y muskatel.

Kommenteret vinsmagning og hjemmelavede produkter

På en rundvisning på Vingården Las Tirajanas lærer man vindyrkningen på Gran Canaria at kende via en kommenteret smagning på øens vigtigste vine. På den time besøget varer, kan man desuden smage tre typer vin sammen med smagsprøver på typiske gourmetprodukter fra området så som olivenolie, hjemmelavede oste og oliven med sauce og brød. For at være sikker på en fuld tilfredsstillende oplevelse, bør man reservere plads i forvejen.

Isla Gran Canaria

For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

GÅ TIL HJEMMESIDEN

DISCOVER