SIDSTE NYT: Coronavirus (COVID-19) her

Vingården El Grifo

Vingården El Grifo + Vingårde på Lanzarote
Vingården El Grifo + Vingårde på Lanzarote
Vingården El Grifo + Vingårde på Lanzarote

En særlig vingård med museum og bibliotek

Vingården El Grifo er en af de ældste i Spanien og har siden slutningen af det 18. århundrede produceret den særlige Lanzarote-vin. Med en mindre familieejet vinmark på vulkansk jordbund, hvor høsten foregår med håndkraft, fremstiller vingården omkring en halv million flasker om året med den beskyttede oprindelsesbetegnelse Lanzarote. Man kan besøge vinmarken og vinmuseet. I stedets bibliotek om vin, som blev indviet i 1998 af digteren José Hierro, findes over fem tusind værker om vin og vinkundskab.

En velrenommeret vin fremstillet i begrænset omfang

Vingården El Grifo ligger tæt ved San Bartolomé, i den centrale del af Lanzarote, og den fremstiller tre former for malvasier-vine: tør, halvtør og sød, og dertil vine af typen listán negro, rosado, tinto, brut og moscatel. Der fremstilles også begrænsede partier med mærket Reserva de la Familia. Man kan købe alle El Grifo's produkter i vingårdens butik, hvor der også er udstillet en samling værker, som har forbindelse til vinens verden.

Isla Lanzarote

For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

GÅ TIL HJEMMESIDEN

DISCOVER