Søgeresultater

1493 Resultater for
Juridisk Information
Juridisk information i forbindelse med webstedet www.hejkanariskeoer.com
Categoría
Charmerende steder
Titular

Valle Gran Rey

Categoría
Charmerende steder
Titular

Valleseco

Categoría
Naturområder
Titular

Ventejis

Categoría
Strande
Titular

PLAYA Playa de Las Américas

En una de las zonas más animadas de Arona, en el sur de Tenerife, se encuentra la playa de Las Américas, una playa de arena dorada y medio kilómetro de longitud. Es una playa muy completa, que cuenta con todo tipo de servicios: alquiler de hamacas y sombrillas, duchas, aparcamiento, acceso para minusválidos, socorristas, acceso en transporte público… Además, la agradable avenida marítima que la rodea está llena de tiendas y restaurantes y conecta con otras zonas de baño cercanas.

Krydstogter
Ruter for krydstogtpassagerer
Få det meste ud af din tid i øgruppen med alle slags ruter for krydstogtspassagerer. Der er masser af valgmuligheder for et besøg på 2, 4 eller 6 timer.
Categoría
Stier
Titular

Sølvruten

Denne trekking foregår langs en vej, som er blevet brugt af både mennesker og dyr. Urbefolkningen på Gran Canaria brugte den til at drive deres dyr til bedre græsningsarealer alt efter årstiden. Takket være de forbedringer, som en velholden godsejer i slutningen af det 19. århundrede var ophavsmand til, kunne øens befolkning klare naturkatastrofer i bjergene i sydlig retning i en periode, hvor der ikke fandtes vejforbindelser. Med tiden blev ruten indrettet til vandrere og pilgrimme.

Categoría
Stier
Titular

Barranco de Masca

Situado en la esquina noroeste de la isla de Tenerife, dentro del municipio de Buenavista del Norte, el barranco de Masca recorre una de las zonas más antiguas de las Islas Canarias, con siete millones de años de historia. Se trata de un barranco con un tramo de paredes verticales muy cercanas que desemboca en un pequeño embarcadero. La ruta no es muy larga, pero el desnivel y la irregularidad del terreno elevan su exigencia. Conviene llevar ropa y calzado adecuados, así como alimentos.

Categoría
Stier
Titular

Camino de los Gracioseros

Denne trekking-rute går langs den vej, som beboerne på La Graciosa brugte for at komme til og fra Lanzarote. Ruten er 4,5 km lang og karakteriseres som middelsvær til svær, alt efter om det gælder nedstigning eller opstigning. Den går langs de stejle Famara-klipper mod nord, mens man kan se La Graciosa på den anden side af Río-strædet. Stien hen over vulkanske klipper har strækninger, der kan være glatte, og slutter i nul meters højde ved havoverfladen. Efter endt tur venter Ríos blå vand, hvor man kan tage et velfortjent bad.

Categoría
Stier
Titular

Los Ajaches

Los Ajaches ligger i det sydøstlige område af Lanzarote og er en stor vulkansk formation, der fylder hele den sydlige del af øen, med et massiv i læsiden og stenede sletter på vindsiden. Dette område ligger i Yaiza kommune og er en vigtig arkæologisk kulturarv med grotter, graveringer og spor efter gamle græsningsområder Dette område, øens ældste, er stadigvæk udsat for stærk nedbrydning pga. erosionen, som i løbet af de sidste 10 millioner år har givet form til de slugter, der skærer igennem denne naturvej.