Søgeresultater

1330 Resultater for

Vandring

Vandreruter på De Kanariske Øer

Terrænet De Kanariske Øers har en stor geologisk værdi. Vandreture i naturen igennem øernes vulkanske landskaber giver ro og en umiskendelig følelse af frihed og velvære.

Kultur
De Kanariske Øers arv og kultur
Oplev den fascinerende kultur på De Kanariske Øer med kunst, populære festivaler,
musik, traditioner – og selvfølgelig karnevalet.
Sport i naturen
Trail
Trail Running er en sport med sensationer, hvor man skal kende sine egne grænser og formåen. Derfor er det bedst at praktisere den et sted med uendelige muligheder.
Sport i naturen
Klatring
De Kanariske Øer har nogle fortrinlige forhold for klatring. På grund af deres vulkanske oprindelse kan man på alle øerne finde mange forskellige typer landskab og klipper.
Natur
Stjernekigning
De Kanariske Øer er internationalt kendte for de enestående muligheder for stjernekigning. Himlene er af en sådan kvalitet, at de er beskyttet af De Kanariske Øers Astrofysiske Instituts lov om observatoriernes astronomiske kvalitet og har betegnelsen Reservas Starlight.
Sport i naturen
Cykling
Køre på en øde vej på De Kanariske Øer på en solrig dag, hvor temperaturen er omkring 20º, næsten uden at møde en bil med et nyt landskab omkring hvert hjørne og med havet ude i horisonten.
Kultur
Den mest afslappende musik inspireret af De Kanariske Øer
Den mest afslappende musik inspireret af De Kanariske Øer. Syv flotte videoer, så du kan fornemme De Kanariske Øers natur tæt på dig.
Sport i naturen
Paragliding
At se øerne i fugleperspektiv er én af de bedste oplevelser, man kan få på De Kanariske Øer.
Sport i naturen
Orienteringsløb på De Kanariske Øer
Syv øer og masser af ruter til at gå på opdagelse i alt det, som De Kanariske Øer kan tilbyde inden for orienteringssporten.
Undervandsliv
Steder man kan dykke
De Kanariske Øer er virkelig et paradis for dykkere. Og det ser man i kraft af de mange dykkerskoler og dykkesteder, som er spredt ud over øerne.