Søgeresultater

1557 Resultater for
Categoría
Museer og seværdigheder
Titular

Museo de la Ciencia y el Cosmos

El singular Museo de la Ciencia y el Cosmos se encuentra en San Cristóbal de La Laguna, y es uno de los museos más divertidos de Tenerife. Y es que en sus instalaciones puede encontrarse un planetario y numerosas actividades interactivas que hacen las delicias de los niños… y los mayores. Desde los puzles y juegos de lógica, pasando por las ilusiones ópticas y la posibilidad de tocar un auténtico meteorito, no hay un solo rincón en el que no se pueda aprender experimentando.

Categoría
Havne og lystbådehavne
Titular

Puerto de la Restinga

En el sur de la isla de El Hierro se emplaza el último puerto del sur de Europa. Se trata del puerto de La Restinga, dedicado a las embarcaciones deportivas y pesqueras. Cuenta con 22 amarres preparados para embarcaciones de un máximo de 20 metros de eslora. Su calado oscila entre los ocho metros en pleamar y los dos metros en bajamar. Dispone, además, de varadero, ‘travelift’ de cinco toneladas y grúa.

Categoría
Havne og lystbådehavne
Titular

Puerto de la Estaca

El puerto de La Estaca se ubica en el norte de la isla de El Hierro, cerca de Valverde. Aunque es un puerto dedicado al tráfico comercial y deportivo de pasajeros y de mercancías, dispone de una línea de atraque de 250 metros con 120 amarres disponibles. Estos atraques están preparados para embarcaciones deportivas de hasta 30 metros de eslora y 6,5 metros de calado. Entre sus servicios se encuentran una rampa móvil, ‘travelift’ de 40 toneladas, grúa y varadero.

Categoría
Golfbaner
Titular

Maspalomas Golf

Maspalomas Golf har den fordel at være omgivet af Parque Natural de las Dunas de Maspalomas (naturparken med Maspalomas-klitterne) og er designet i 1968 af den berømte golfbanearkitekt Mackenzie Ross. Banen er beliggende i turistcentret Maspalomas på sydsiden af Gran Canaria og byder på en enestående udsigt over de udstrakte klitområder med gult sand og Atlanterhavet som baggrund. Søbrisen og solens varme gør spillet til en behagelig oplevelse hele året rundt.

Categoría
Naturområder
Titular

Naturparken Corralejo

Naturparken Corralejo er helt ideel, når man vil nyde den ørkenagtige skønhed på øen Fuerteventura. Parken ligger ved nordøstkysten af øen i et område på 2,5 gange 10,5 kilometer og består af to zoner, som står i en harmonisk kontrast til hinanden. Den nordlige del, som ligger ved turiststedet Corralejo, er De Kanariske Øers største klitområde med en enorm strækning med hvid sand, som bades af Atlanterhavets turkisblå vand. Den sydlige del er fuldstændig modsat: den er vulkansk med røde og okkerfarver og ujævne og dramatiske former.

Categoría
Golfbaner
Titular

Real Club de Golf de Las Palmas

Real Club de Golf de Las Palmas har den ære at være Spaniens ældste golfbane. Golfklubben er grundlagt i 1891, men golfbanen blev først en realitet i 1957, da den historiske arkitekt Mackenzie Ross tegnede det aktuelle forløb og udnyttede banens forlægning til Bandama-calderaen på nordsiden af Gran Canaria. Den privilegerede beliggenhed ind til krateret på en udslukt vulkan gør, at spillerne har udsigt til øens højeste punkter, havet og de nærliggende slugter.

Hvad skal man lave i november på De Kanariske Øer?

November er den perfekte måned til at slappe af og lade op, inden det går løs med juleaktiviteterne.

Categoría
Golfbaner
Titular

Anfi Tauro Golf

Anfi Tauro Golf er en golfbane med et helt særligt design. De internationalt anerkendte arkitekter Von Hagge, Smelek og Baril har lavet idégrundlaget med udgangspunkt i Arizona-stilen, hvor ørkenlandskabet er i centrum kombineret med klipper og palmer. Derfor er der ikke nogen traditionel "rough", men i stedet er der områder med komprimeret sand dekoreret med kaktusser. En virkelig innovativ golfbane, der ligger tæt på Puerto Rico på sydsiden af Gran Canaria.

Categoría
Havne og lystbådehavne
Titular

Marina Santa Cruz

Marina Santa Cruz ligger på østsiden af øen Tenerife, lige ved hovedbyens centrum. Marinaen er også kendt under navnet Marian del Atlántico (atlanterhavsmarinaen) og råder over 175 fortøjninger. Der tilbydes drikkevand og el. Ved fortøjningerne på molen, tæt ved byens trafikhavn, er der kapacitet til op til 60 m lange fartøjer. Den største dybde i Marina Santa Cruz er på 35 m og den mindste i havneindløbet er på 8 m. Denne marina har hejseværk, toiletter og brusere til sine brugere.

Categoría
Havne og lystbådehavne
Titular

Lystbådehavn i Las Palmas de Gran Canaria

Lystbådehavnen i Las Palmas ligger på nordøstkysten af Gran Canaria og er helt integreret i denne regionshovedstad. En af de største fordele ved denne marina er, at man kan fortøje yachten til en af landgangsbroerne hele døgnet rundt og så samtidig være direkte i byens centrum. Dens 1.250 fortøjninger er fordelt på 3 moler, hvoraf den ene kan klare fartøjer med en længde på op til 45 m.