SIDSTE NYT: Coronavirus (COVID-19) her

Parapark

Parapark Turistattraktioner på Gran Canaria
Parapark Turistattraktioner på Gran Canaria
Parapark Turistattraktioner på Gran Canaria

En udfordring for dem, der gerne vil have en mystisk oplevelse

Hvem har ikke drømt om en skønne dag at opleve sit eget eventyr og løse et mysterium? Parapark, der ligger i Playa del Inglés på den sydlige del af Gran Canaria, er det perfekte fritidscenter for dem, der gerne vil have en anderledes oplevelse. Når man træder ind ad døren, begynder udfordringen, der simpelthen består i at komme ud igen, inden det er for sent. Men det er slet ikke så nemt: puslespil, gåder, gemte ting og gruppearbejde er nøglen til at kunne finde udgangen, mens en mekanisme, der tæller baglæns, markerer den tid, der er tilbage til at løse opgaven.

Et spil, hvor hele familien skal finde vej ud på Gran Canaria

Den udfordring, som Parapark kommer med, er umulig at løse for en person, hvorfor samarbejde og en fælles indsats er en del af underholdningen. Hvad enten det foregår i familien, sammen med venner eller i par, sætter den mystiske leg for at komme væk beregnet til grupper med op til 5 deltagere eventyrsansen, logikken og adrenalinen på prøve hos alle deltagerne.

Isla Gran Canaria

For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

GÅ TIL HJEMMESIDEN

DISCOVER